Image

Плоскошліфувальна універсальна машина Wirbel 2,2 КВт (Італія) призначена для шліфування бетонних та цементно-піщаних стяжок, нівелір мас, паркету, паркетного лаку, а також для вологого прибирання ПВХ, гуми, лінолеуму, каменю, плитки та килимів. Відрізняються високою продуктивністю, надійністю, універсальністю та великою кількістю застосовуваних пристроїв.
Шліфмашина Вірбел: потужність 2200Вт, напруга 230В/50Гц, вага 46кг, швидкість 168 об/хв, диск 400 мм. Дуже потужна та надійна шліфувальна машина, гарантія 3 роки.

На універсальну плоскошліфувальну машину Вірбел, Вольф, Колумбус, Джиблі, Кентер, Ромус та ін. встановлюються диски для різних видів робіт:
1.Диск універсальний для шліфування та полірування паркету та бетону 400мм, можна встановлювати алмазні та переможні фрези для бетону, стяжки, граніту та мармуру та шліфувальні круги для паркету, дошки, фанери.
2.Диск для паркету 400 мм, можна встановлювати шліфувальні двосторонні абразивні круги та шліфувальні сітки для паркету, дошки, фанери, старого лаку.
3.Диск для бетону 400 мм, можна встановлювати алмазні та твердосплавні фрези, чашки для шліфування та вирівнювання бетону, граніту, мармуру, цементної стяжки та самовирівнюючих нівелір мас.
4.Диск з мульти головками 400 мм обертаються 5 мульти блоків для встановлення полімерних алмазів (черепашок) та абразивних кіл на липучках для полірування граніту, мармуру, мозаїчної підлоги та паркету.
5.Диск для падів (підтримувач) 400 мм, для встановлення падів (повстяних кіл) різного кольору для полірування паркету, нанесення олії воску, очищення та полірування граніту та мармуру.
При правильному підборі настановних дисків можна виконувати будь-які види робіт для підлоги плоскошліфувальними машинами.